MISSIE

Als groep geloven wij in preventieve tandheelkunde, waarbij de cliënt altijd centraal staat. Goede mondzorg is een samenspel tussen cliënt en tandarts.

Alles waar GAEV voor staat komt terug in onze cultuur. Hoe we omgaan met patiënten, cliënten en medewerkers en hoe we kennis en ervaring van de verschillende praktijken, klinieken, woonzorgcentra en medewerkers combineren en verbinden.

Samen zorgen we voor een gaaf gebit voor iedereen, nu en later, met wederzijds vertrouwen als basis

VISIE

We streven naar kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame mondzorg. Met een vast team van behandelaren luisteren we, nemen we de tijd en leveren we maatwerk voor onze cliënt. Onze cultuur is open en vertrouwelijke en onze (werk)omgeving plezierig en veilig. Door extra aandacht voor zelfzorg en het delen van kennis en preventie, leveren wij een bijdrage aan de algemene gezondheid van onze cliënten.

De kernwaarden van GAEV Dental

Gastvrijheid

Wij willen dat de mondzorg voor iedereen toegankelijk is. We bundelen onze krachten en bieden onze cliënt zo optimale mondzorg.

Aandacht

Wij kijken naar de persoon rondom de mond. We behandelen onze cliënten zoals we zelf behandeld willen worden. 

Eerlijkheid

Goede mondzorg is een samenspel tussen zorgverlener en de cliënt. Wij adviseren eerlijk over de mogelijkheden en kijken samen naar de beste oplossing.

Vertrouwen

Bij GAEV geloven we in samenwerking en kennisdeling. Wederzijds vertrouwen ligt aan de basis van deze samenwerking en de cliënt – behandelaar relatie.

GAEV voor cliënten

Weten wat GAEV voor u kan betekenen?

GAEV voor woonzorgcentra

Weten wat GAEV voor u kan betekenen?